Logg Inn

Med helikopter når budskapet alle

Reklame og Bannerslep

Som forbruker blir vi bombardert med flere hundre markedsføringsinntrykk hver eneste dag, og som annonsør er det viktig å benytte det markedsføringsorganet som tiltrekker mye oppmerksomhet, og som selvsagt passer inn i et allerede presset markedsføringsbudsjett.

I forbindelse med markedsføring, kan helikopter bidra stort med reklamebanner og reklameseil. Denne type markedsføring tiltrekker seg raskt tilhengere, og gir utrolig god respons med umiddelbare resultater. Ved bruk av helikopter til denne typen oppdrag øker man også eksponeringen takket være helikopterets egenskaper med tanke på lav hastighet og manøvrerbarhet. Et helikopter med banner vekker garantert oppmerksomhet, og gir god markedsføringsverdi.

Slike tjenester med helikopter egner seg godt til markedsføring av messer, markeds- og handesdager, festivaler, by- og bygdedager, hjemmesider, kampanjer, produktnyheter og annen profilering. Reklame og bannerslep har også vært i bruk i forbindelse med private arrangementer. Her kan f. eks. nevnes frieri ved bruk av bannerslep med helikopter. Noe som garantert vekker oppsikt.

Reklamebanneret kan inneholde opptil 40 tegn, og du kan forme et valgfritt budskap. Dette er en meget effektiv markedsføringsmetode som har et stort nedslagsfelt.

 

&#x24bd

/** * */