Logg Inn

Foto og Film

Helikopter egner seg veldig godt til flyfotografering. Vi kan tilby rimelige løsninger av høy kvalitet uansett ønske og behov.

Midtnorsk Helikopterservice AS har bred erfaring med foto og filming fra luften. Fotografering fra helikopter gir helt andre muligheter enn fra fly, tatt i betraktning helikopterets manøvrerbarhet, og muligheten til å fly i lave hastigheter over punktet som skal fotograferes. Helikopter har derfor lenge vært den profesjonelle fotografens førstevalg når det kommer til flyfotografering. 

Flyfotografering fra helikopter blir mye brukt i sammenheng med nyhetsdekningen i landet, Helikopteret kan stille klart til avgang på kort tid, og med rask tilflygning til det aktuelle stedet der hendelsen skjer, betyr at du gjerne kommer først til nyhetsobjektet. I tillegg til at du får mulighet til å supplere nyhetsdekningen med fotografier du ikke ville fått på noen annen måte.

Fotografering av næringseiendom eller private eiendommer er også høyst aktuelt i forbindelse med presentasjon av et salgs-/utleie objekt. Bilder fra luften kan være den siste piffen som skal til for å krone presentasjonen, og sikre god respons fra den aktuelle kunde. Helikoptertjenester som flyfotografering brukes også mye i industri og prosjektstyring.

Midtnorsk Helikopterservice AS videreformidler også film-/foto jobber. Ta gjerne kontakt for informasjon og forespørsler. Vi og våre samarbeidspartnere bistår gjerne med å finne den beste løsningen etter kundens behov.

Midtnorsk Helikopterservice AS har ingått et samarbeid med Artica AS, som har over 20 års erfaring i bransjen og tilbyr flyfotografi av både privat, og næringseiendom. Besøk nettsidene til vår samarbeidspartner her

Vær oppmerksom på at det kreves tillatelse fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, til å gjøre opptak av flyfoto eller film over norsk territorium. Les mer om dette her

/** * */